Noa Aliya
High Class Companion

Diensten Noa Aliya

Meer over mijn diensten

Wanneer u nieuwsgierig bent naar de diensten die ik lever, gelieve het onderstaande te bekijken voor een volledige lijst van de diensten die ik aanbied. Diensten die ik NIET aanbied, staan hier niet vermeld. Hier naar vragen heeft dus geen zin.

Wil ook jij een afspraak met mij boeken? Neem contact met me op.

 

 

IMG_5016

Als High Class Companion dame heb ik slechts 1 doel wanneer iemand mij boekt.
Een toptijd bezorgen samen met de man, vrouw of stel die mij heeft uitgenodigd.

En dit kan op vele manieren. Als vrijdenkende vrouw sta ik op voor veel activiteiten.
Zoals samen naar de cinema, naar een dancefestival, concert, opera, dagje shoppen, uit eten, familiefeest, boottocht, personal assistent etc etc. Als de sfeer van de gelegenheid het toelaat ben ik absoluut te vinden om samen lol te maken. Het leven is al serieus genoeg. Je kan me gerust een gangmaker en lachebekje noemen. Samen lachen is zoooo magisch!

Wanneer het aankomt op samen fysiek genieten weet dan dat ik niet fake. Ik geniet 100%, en samen geil genieten is het mooiste wat er is. Hier stel ik wel wat voorwaarden die op zich logisch zijn, maar ook heel erg belangrijk voor mij. Ik verwacht dat je me ontvangt in een goed schoongemaakte en opgeruimde omgeving. En dat je zelf ook kort voordat je me ontvangt lekker uitgebreid gewassen bent en intiem geschoren bent. Ik verwacht dat de afgesproken prijzen kort na kennismaking worden voldaan. Een Noa die zich prettig voelt is echt een topwijf. En wie wil dat nu niet 😉

Zoals gezegd kan ik je heel wat diensten en plezier bieden. Om het ijs fysiek te breken kunnen we een aantal fijne dingen doen samen. Als dame van Aziatische origine heb ik het masseren met de paplepel binnengekregen. Mijn mama, die ook nog eens professioneel masseuse was, heeft me zowel de technische aspecten van masseren als ook de kneepjes van haar moeder en oma aangeleerd. Je kan stellen dat ik je een echte professionele ontspanningsmassage kan geven. Echter ik ben ook bekend met tantra massage. Wil je na de heerlijke massage ook seksueel genieten dan kan dat zeker ook. Jij bepaald of je het bij een massage houdt of dat je lekker handmatig, oraal of heel intiem wilt klaarkomen.

Een massage is een fijne manier om seksueel nader tot elkaar te komen. Dit kan echter ook nog op andere manieren. Ik geef een echte Girl Friend Experience. En hierbij zorg ik ervoor dat jij en ik genieten alsof we echte lovers zijn. Zoals eerder aangegeven ik fake niet, ik ga er voor dat ik samen met jou ook zelf 100% geniet. En ja, daar hoort ook bij dat ik zelf graag klaarkom.

Lees uitgebreid mijn website. De meeste informatie staat hier echt. Heb je bijzondere wensen? Overleg ze met mij.

Ik geef mij graag volledig aan ons wederzijds en geniet mits de omgeving en jij zelf schoon zijn. En ik me safe voel.

IMG_4934

Diensten Noa Aliya

Trio High Class Girlfriend

Overnachting

Massage Happy End (Oraal)

Prostaat Massage

Beffen

Oraal met condoom

Zoenen

Dildo Play

Klaarkomen op borsten

Russisch

Meerdere Orgasmes

Facesitting

Golden Shower op U

Rollenspel

Bezoek Club

Overnachting

Trio met man en vrouw

Zakelijke Reizen

Tongzoenen

Film of Foto

Body 2 Body Massage

Erotische Massage

Sensual Massage

Tantra Massage

Personal Assistant

Handboeien (bij U)

Dubbele Penetratie

Solomasturbatie

Samen naar familiefeest

Intiem met condoom

Rimmen (Ontvangen)

Spanking

GirlFriend Experience (GFE)

Voetfetish

Oraal Zonder Condoom

Tepelzuigen

Sauna Bezoek

Samen naar de cinema

Partner Ruil

Striptease

Alstublieft respecter mijn wensen & instructies ten alle tijde. Ik neem graag de tijd voor heerlijk lang voorspel met een krachtig hoogtepunt.

Noa Aliya High Class Companion