Zakelijk Reisgezelschap

Noa Aliya
-

High Class Companion

Zakelijk reisgezelschap

Business is business

Als High Class Companion ben ik beschikbaar voor reis en zakelijke gelegenheden.
Ik kan bijvoorbeeld uw
Personal Assistent zijn. Of uw zakelijk reisgezelschap. En u begeleiden en helpen bij vergaderingen, presentaties, businesslunches.

Ook kan ik prettig, intelligent en sexy zakelijk reisgezelschap zijn tijdens zakenreizen. Dit kan voor een dagdeel, dag maar ook voor meerdere dagen of een vaste dag in de week of maand. Ik nodig je graag uit om mijn foto's en video's te bekijken.

Deze zijn net als alle andere informatie op mijn website echt. U zal werkelijk de classy en sexy dame te zien krijgen die u ook op mijn website kan bekijken.

Zakelijk reisgezelschap binnen de EU

Als zakelijk reisgezelschap kan ik u vergezellen op reizen binnen EU. Denk aan landen als Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië. Maar uiteraard kan dit ook binnen thuisland België. Om dit goed voor te bereiden vraag ik u op voorhand contact met mij op te nemen. En uw wensen en plannen met mij te bespreken.

Ik kan er voor zorgen dat u zakelijk nog succesvoller gaat worden. Huur mij in als uw gezelschap. Ik kan u een geweldig goed gevoel geven. En ook met u meedenken. Ik ben graag uw klankbord.

Stel u eens voor dat u vanaf nu met de meest sexy secretaresse of P.A. naar u congressen kan. Let's face it. Boring congressen en vergaderingen worden plots heel erg leuk om naar uit te kijken 🙂

Boek mij voor uw zakelijk reisgezelschap.

Noa Aliya High Class Companion

37